dimarts, 9 de juny del 2009

1r Campus de futbol

.............................................................................................


La primera edició del CAMPUS BÍTEM ha estat un èxit, hi han participat un total de 29 nens, 25 xiquets i 4 xiquetes d' edats compreses entre els 4 i el 12 anys.

Hi havien xiquets i xiquetes de diferents poblacions: Camp-Redó, Roquetes, Tortosa, Tivenys i Bítem.

La primera setmana del Campus, van començar 24 xiquets/es, i la tercera setmana (segona quinzena) es van incorporar 5 xiquets més.

El programa diari del campus ha sigut el següent:

9 a 11: Exercicis, jocs i activitats de futbol al Camp Municipal de Bítem (amb nombroses parades per a hidratació).

11 a 11:30: Esmorzar a la pista d'estiu de Bítem.

11:30 a 12:45: Jocs, manualitats, anglès, multi-esports i jocs d'aigua.

12:45 a 13:45: Piscina, a la Piscina Municipal es feien jocs, exercicis, i cursets per als més petits que no sabien nedar amb un monitor especialitzat.

Tots els dimarts es feia classe d'anglès als xiquets i xiquetes, classes amb jocs i activitats amb paraules relacionades amb l'esport i amb l'anglès, dirigides pel professor Pol. Hem tingut també algunes xerrades molt interessants, com la de Felip Crespo, on es va passar un DVD al casal del poble LO LOCAL, i on els xiquets, xiquetes i inclús els monitors van sortir encantats de la xerrada!

També hem rebut la visita de la Policia Local de Tortosa i del Responsable de Protecció Civil, on van ensenyar als xiquets i xiquetes normes de circulació, seguretat vial i altres temes amb demostracions i activitats molt divertides, i on s'ho van passar molt bé!

Cada divendres de cada setmana es feia una sortida, una excursió a llocs emblemàtics del poble de Bítem, com l'ermita de St.Josep de la Montanya, La Font del Pí, l'Horta de Bítem, i l'última sortida i la més enriquidora, la visita guiada i amb l'explicació de l'història i anecdotes de la Colònia d'en Gasol, més coneguda a Bítem com "La Casa Gran", on els xiquets/es i monitors del campus van esmorzar tots junts als magnífics jardins de la Històrica Colònia.

Per finalitzar el Campus es va realitzar una paella popular, on van ser convidats i van assistir, l'Alcalde pedani de Bítem, el Sr. Josep Cugat, tots els pares dels nens i germans, els nens del campus, monitors i personal de l'organització del Campus i col.laboradors. Després del magnífic dinar es van repartir els obsequis i diplomes a cada participant: Diploma del Campus, Diploma d'Anglès, Informe de comportament i aprenentatge individualitzat, un DVD amb més de 600 fotos de les activitats del campus i vídeos, una camiseta i una pilota.

Des de l'organització es vol agraïr la col.laboració de: Ajuntament de Tortosa - Pedania de Bítem, Empresa d'organització d'events MICFOOTBALL, Imprempta i Publicitat RosArt, Caixa Catalunya, Bar Unió Recreativa "LO LOCAL", Tot Rentat - Bítem i U.E. Remolins-Bítem.

L'any vinent tornarem a realitzar el Campus d'estiu a Bítem, amb moltes idees noves i novetats importants que ja s'estan treballant des d'ara mateix!

Aquestes quatre setmanes intenses de diversió, aprenentatge i distracció han sigut possibles gràcies als monitors: Lluís Zaragoza, Josep Llaó, Jordi Llamosí, Xavi Platero, Gerard Amaré, Jordi Martínez, Ot Bordera, Anna Pla(Professora de Jocs i Manualitats), Pol Gray (Professor d'Anglès), i com no, agraïr a la gent que cada dia ens ha fet els esmorzars i ens ha satisfet amb els gelats abans de la piscina: Pepe Roig, Pepi Corbalán, Imma Solsona, Pili Montagut.

A l'organització del Campus hem estat: Àlvaro Audi, Pepe Roig i Sergi Segura(Coordinador).


Sergi Segura Curto / sergibitem@hotmail.com

Colònia Gassol, nº 20/C.P.43510, Bítem - Tortosa Entrenador Titulat 2n. Nivell (Coord. i Secretari de la U.E.Remolins-Bítem)Movil: 696921327 - Fixe: 977596903

.............................................................................................